FISCHER INOVATIVNA REŠENJA

U toku je rasprodaja FISCHER artikala. Akcija traje dok traju zalihe. Cene su snižene sa uračunatim PDV-om. Pregled trenutne zalihe i maloprodajne cene su dostupne na linku: 

:::  Pregled trenutne zalihe na dan 12.03.2014. :::

Fischer kompanija je specijalizovana za proizvodnju sigurnog i ekonomičnog građevinskog okova. Njihov spektar proizvoda se sastoji od hemijskih sistema, čelicnih ankera do plasticnih tiplova. Inovativni fasadni sistemi, kompletan šrafovski program, posebni asortiman za spoljnu toplotnu izolaciju na bazi kompozitnih sistema, sanitarije, grejanje, ventilaciju i električne instalacije, lepkove, zaptivne mase i pene.

Fischer brine o svojim mušterijama u celom svetu  sa 35 stranih predstavnika i prodajnih partnera u više od 100 zemalja. Poslovna filozofija firme usemerena ja na pravljenje inovativnih proizvoda vrhunskog kvaliteta, kao i ka logističkoj podršci svojim klijentima. Kvalitetan tim inženjera uvek stoji na raspolaganju, koji ce ispuniti svaki Vaš zahtev. Nude i interno dizajniran program, kao i tehničke knjige i priručnike o posebnim i  opštim primenama njihovih proizvoda u trusnim područijima, u slučajevima  protivpožarne zaštite, kao i u drugim oblastima primene.

Kompanija Fischer ima pravo rešenje za svaki Vaš problem. Proizvodi kompanije Fischer prepoznatljivi su po kvalitetu, sigurnosti i jednostavnoj primeni. Nihov cilj je da pruže odgovore u vidu optimalnog tehničkog rešenja za svaki zatev sa kojim se susretnu u najbržem mogućem roku.

- Cenovnik FISCHER proizvoda uvek dostupnih na lageru u .pdf formatu  - U toku je rasprodaja i cenovnik nije važeći. Cene su snižene za 40%.
- FISCHER Price list 2012 u .pdf formatu 
- Mini katalog FISCHER proizvoda u .pdf formatu 
- Internacionalni katalog FISCHER u .pdf formatu