GEZE TEHNOLOGIJA ZA VRATA I PROZORE

GEZE – poznat i prepoznatljiv kao proizvodjač zatvarača za vrata i automatskih sistema za vrata, po izvrsnoj eleganciji i perfekciji u funkcionisanju, pruža korisniku lepotu arhitektonskih rešenja i kombinuje ih sa visokom pouzdanošću i sigurnošću.

Geze hidraulični zatvarač TS5000 - Lyctum

Neprekidno usavršavanje i potvrda ponuđenih rešenja, omogućava kupcima proširivanje oblasti primene, uz ispunjavanje najstrožih uslova proizvodnje i održavanja – ovo je filozofija iza koje u GEZE - u stoji tim ljudi potpuno posvećenih obezbeđivanju najsavršenije tehnologije vrata, prozora i sistema sigurnosti.

GEZE tehnologija ispunjava najviše standarde funkcionalnosti i dizajna. Potpuna fleksibilnost ponuđenih rešenja dopušta individualna rešenja, koja se mogu uklopiti u zahteve prilikom izgradnje. GEZE investira milione eura u istraživanja, razvoj novih tehnologija, čime je stekao pionirsku poziciju na polju tehnologija gradnje. GEZE je poznata kompanija, čiji su proizvodi isključivo najvišeg kvaliteta i nakon dobijanja Certifikata DIN ISO 9001 ova kompanija uliva sigurnost u kvalitet proizvoda.

GEZE PROIZVODI DOSTUPNI U LYCTUM-U
TS hidraulični zatvarači za vrata Ventus OL 90N EC Drive klizna automatska senzorska vrata Rollan 40N/80 klizni sistemi za vrata
Geze sistemi za ventilaciju i odimljavanje - Lyctum

Danas je GEZE  svetski lider na polju ručno pokretanih i automatskih vrata, sistema za upravljanje otvaranjem i zatvaranjem prozora, sistema namenjenih odimljavanju i evakuaciji toplote (RWA) i posebno u oblasti tehnologija sigurnosti.

Geze Ventus - Lyctum

GEZE je takođe specijalizovan i za opremu namenjenu proizvodjačima stakla – posebno, na polju savremenog rešenja sa staklima „bez okvira“, poznatih kao IGG sistem, koji dopušta primene na ručno pokretanim ili automatskim vratima. Isto tako, u ponudi su i kompletna rešenja okova za vrata i elementi za njihovo uzajamno spajanje.

GEZE ima internacionalnu mrežu distributera, što praktično znači da je neko od GEZE partnera uvek blizu vas. Jedan od ovlašćenih partnera je i Lyctum doo iz Beograda.

GEZE KATALOZI I BROŠURE
GEZE uspeh na svakom polju u .pdf formatu 
Geze TS1000c - Brošura u .pdf formatu 
Geze TS1500 - Brošura u .pdf formatu 
OL 90N - OL 95 - OL 320 - Brošura u .pdf formatu 
OL 90N - Tehnički katalog u .pdf formatu 
- OL 90N - Montaža u .pdf formatu 
OL 90N - Šema u .pdf formatu 
Fotografije OL90N u .jpg formatu 
EC Drive automatski klizna senzorska vrata u .pdf formatu  
Tehnički katalog sistem za klizna vrata Rollan 40N/80 u .pdf formatu 
Tehnički katalog GEZE kliznih sistema u .pdf formatu 
Montaža Rollan kliznih sistema u .pdf formatu 
- RWA centrale u .pdf formatu 
- Opšte odredbe poslovanja firme GEZE u .pdf formatu 

GEZE SERTIFIKATI
Rollan 40N/80 
- EC Drive 
- TS zatvarači 
- Ventus OL90N 
- Ventus OL90N 2 
Klizni sistemi 

GEZE SERTIFIKATI ZA HIDRAULIČNE ZATVARAČE
GEZE TS1000 sertifikati u .pdf formatu 
GEZE TS1500 sertifikati u .pdf formatu 
GEZE TS2000 sertifikati u .pdf formatu 
GEZE TS3000 sertifikati u .pdf formatu 
GEZE TS4000 sertifikati u .pdf formatu