VIŠE INFORMACIJA O NAMA

Firma Lyctum iz Beograda tokom svog dugogodišnjeg i uspešnog poslovanja zaslužno se našla među liderima na domaćem tržištu u više segmenata. Sklop dobrih ideja, osluškivanje potreba klijenata i timski rad su se pokazali kao dobra kombinacija za realizaciju planova i ispunjenje ciljeva.

Lyctum je lider u segmentu aluminijumskih i staklenih ograda, aluminijumskih okapnica i PVC podrozorskih dasaka. Osnovna delatnost firme je prodaja profila, okova, ravnih i ukrasnih panela, guma za zaptivanje, građevinske hemije, ručnog i mašinskog alata i šrafovske robe za aluminijumsku bravariju i PVC stolariju

Može se reći da na teritoriji Srbije i Crne Gore uspešno zastupamo firme Asistal, WDS, LB.Profile u aluminijumskim i PVC profilima dok u okovu zastupamo renomirane firme poput ROTO Frank, Inter-Plast, ARX, VHS, Stublina, GEZE. Zastupnici smo firmi APANEL za ravne i ukrasne panele za PVC vrata, dok za aluminijumska vrata distribuiramo panele firmi Biopanel i IsoleaderŠto se tiče sistema za komarnike zastupamo firme BZZZX, Tehni i Ideco

Pored osvojenog domaćeg tržišta, Lyctum nastoji da  proširi mrežu poslovanja i na zemlje regiona. Od aprila 2014. godine imamo svoj magacin i prodajni tim i u Crnoj Gori, a vizija za naredni period je saradnja sa predstavnicima kako na tržištu Bosne i Hercegovine, Makedonije tako i ulazak na tržiste republike Hrvatske. Želimo da nađemo saradnike koji će na najbolji način predstaviti proizvode iz našeg asortimana i učiniti ih dostupnim krajnjim potrošačima.

Lyctum Team 2018

VIZIJA: Naša vizija je da postanemo lideri u svim našim aktivnostima, inovacijama i u načinu poslovanja. Nastojimo da delujemo proaktivno kroz upravljanje i transparentnost u poslovanju sa saradnicima.

MISIJA: Omogućiti najviši nivo standardne usluge našim saradnicima, obezbediti mogućnost za karijeru naših zaposlenih i kontinuiranu podršku našoj društvenoj zajednici.

Svaka konkurencija je zdrava i mi ne bežimo od nje. Osma godina postojanja na tržištu, vernost stalnih klijenata kao i preko 600 novih, na godišnjem nivou, su dovoljan pokazatelj da naš posao obavljamo na najbolji mogući način i da ispunjavamo očekivanja potrošača. Ponosno stojimo iza proizvoda koje prodajemo, pratimo svetske trendove iz oblasti u kojoj radimo i trudimo se da budemo prvi koji će u svojoj ponudi imati novitete koji su predstavljeni na raznim sajmovima širom Evrope, koje redovno posećujemo. Sa velikom pažnjom biramo svaki proizvod koji nudimo, uvažava se mišljenje svakog člana našeg tima, razgovaramo sa partnerima, radimo na svakodnevnom usavršavanju, ne brzamo sa odlukama i sve to kad se objedini daje odlične rezultate.

PVC prozori i vrata

Već nekoliko godina sarađujemo sa turskom firmom ASISTAL. Pored elemenata za ograde jako smo ponosni na aluminijumske profile za prozore čije su glavne karakteristike širok tehnički potencijal, odlična toplotna zaštita i estetika.

Jedan od najvecih svetskih proizvođača u domenu staklenih ograda, čiji se proizvodi nalaze u nekoliko evropskih zemalja, BTS ELEGANT je naš dugogodišnji partner. Na našoj stranici Staklene ograde mogu se pronaći sve serije staklenih ograda koje su dostupne na stanju. Stručno obučen tim, na čelu sa Andrejom Egarićem, će dati odgovor na svako pitanje u najbržem roku.

Staklene ograde Elegant - Lyctum

Lyctum je distributer proizvoda brendova Stanley, Tehni, Ideco, Hoppe, MEGA, Savio, Isoleader, Biopanel, Makita, Monticelli, Dress, Diager, Ozcelik i Producta. Asortiman proizvoda pomenutih proizvođača ide u korak sa zahtevima potrošača i konstantno se proširuje, što pokazuje stalno prisutnu želju da zahtevi naših klijenata budu ispunjeni u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Lyctum dvorište

Cilj firme Lyctum je da klijentima ponudi najoptimalnije moguće rešenje po pitanju odnosa cene i kvaliteta, kao i da prevaziđu sve prepreke sa kojima se svakodnevno susreću. Prateći nove trendove na tržištu okova za pvc i aluminijumsku stolariju i aluminijumskih ograda, konstantno ulažemo u inovacije koje će doprineti poboljšanju kvaliteta poslovanja i podići servis kupaca na još viši nivo.

Devetogodišnje poslovanje firme Lyctum na tržištu okova za pvc i aluminijumsku stolariju dovelo je do toga da postanemo jedan od vodećih distributera istih, dok nam je širok asortiman elemenata i profila za aluminijumsku ogradu obezbedio ulogu lidera na domaćem tržištu.Roto Frank AG ima vodeću svetsku ulogu u proizvodnji okova za prozore i vrata. Lyctum je ovlašćeni uvoznik i distributer Roto proizvoda. 
Roto NT je jedan od najuspešnijih okretno-nagibnih sistema u celome svetu. 

Lyctum magacin

Aluminijumske okapnice i potprozorske daske su još jedan segment naših vodećih proizvoda. Više informacija o istima možete naći na linku "Aluminijumske okapnice i podprozorske daske"Više o celom asortimanu možete pronaći na linku "Proizvodi".

Cilj firme je da bude lider na tržištu Srbije u svim segmentima našeg poslovanja. Naša internet prezentacija www.lyctum.com se redovno ažurira.