OZČELIK MAŠINE ZA ALUMINIJUM I PVC

Ozčelik je vodeći proizvođač mašina koje se koriste u sektoru proizvodnje vrata i prozora, kao i u drugim industrijskim procesima koji se bave obradom PVC i aluminijumskih profila. Na svom putu proizvodnje obradnih mašina za PVC i aluminijumske profile koji je započet još 1980.-te godine, Ozčelik je postao jedan od najprepoznatljivijih brendova iz te oblasti.

Na tržištu mašina se pojavljuje sa porenosivim mašinama za sečenje, ali vremenom Ozčelik proširuje svoju ponudu kako bi zadovoljio sve profesionalne potrebe tržista iz domena obrade PVC i aluminijumskih profila. Ozčelik svoje poslovanje bazira na praćenju najnovijih inovacija u segmentu proizvodnje obradnih mašina, kao i u doslednoj primeni procedura u proizvodnji istih. Fabrika se prostire na 17000 m², dok se sam proizvodni pogon prostire na 13000 m² zatvorenog prostora. Godine iskustva i stručni kadar omogućili su da svi proizvodi fabrike pruže maksimalan kvalitet i pouzdanost korisnicima u svakom trenutku.

Velika važnost se pridaje sertifikatima koje poseduje Ozčelik. Kvalitet je dokazan posedujući Management System Quality Certificate (ISO 9001:2008 TUV CERT), uz Turski (TSEK), Ruski (GOST-R), Ukrajinski (UKR-SEPRO) Product Quality certificates and European Safety Standards Conformity Certificate (CE).

Pridajući veliki značaj zaštiti prirode, Ozčelik poseduje i zelene površine unutar svojih postrojenja i u procesu proizvodnje poštuje sva načela zaštite životne sredine. Odlična tehnička podrška, veliki lager rezervnih delova, kao i partneri na 5 različitih kontinenata, omogućuju fabrici Ozčelik da u svakom momentu zadovolji zahteve svojih kupaca kako na domaćem, tako i na internacionalnom nivou.

Kvalitet i poverenje kupaca koje je Ozčelik stekao, kao i veliki broj zadovoljnih kupaca, doprinosi tome da se portfolio klijenta uvećava iz dana u dan.

Ozčelik mašine za aluminijumsku i PVC stolariju koje su dostupne na lageru
Alfa mini Ø 250 mm Detalji
- Cena mašine: 508.00 €
- König testera 250x3.2x30, 80 zubaca - 76.28 €
- Inbus ključevi za montažu dolaze uz mašinu
- Držač profila dolazi uz mašinu
Alfa Ø 300 mm Detalji
- Cena mašine: 635.00 €
- König testera 300x3.2x30, 96 zubaca - 76.28 €
- Inbus ključevi za montažu dolaze uz mašinu
- Držač profila dolazi uz mašinu

* Opširnije o Konig testerama
* Cene su izražene u evrima sa uračunatim PDV-om. Prodaja se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti.

Tehničke karakteristike mašina Alfa i Alfa mini:


- Katalog Ozčelik proizvoda u .pdf formatu 
- Cenovnik Ozčelik mašina u .pdf formatu