LYCTUM STAKLENI BALKONI

Stakleni balkoni predstavljaju elegantan način zastakljivanja vaše terase. Vašu terasu transformišite u oazu vaših uživanja tokom cele godine sa LYCTUM sistemima za zastakljivanje. Sisteme staklenih balkona moći ćete dobaviti u LYCTUM-u u 2016. godini.

Sistemi staklenih balkona - Lyctum

Staklene balkone odlikuju SLIM profili kao i lako održavanje. Uglavnom se koriste za zastakljivanje terasa na stambenim objektima, otvorenih prostora u kafićima i restoranima, kao i za pregrađivanje kancelarijskog prostora.

Sistemi staklenih balkona - Lyctum

U našoj ponudi možete naći Lyctum professional seriju staklenih balkona koju odlikuje visok kvalitet i dugotrajnost. Vaš prostor ustakljen sa LYCTUM staklenim sistemom postaje funkcionalan tokom cele godine bez obzira na vremenske uslove.  

Sistemi staklenih balkona - Lyctum

Prednosti zastakljivanja LYCTUM professional sistemom staklenih balkona:

- toplotna i zvučna izolacija,
- slim profili,
- maksimalni prodor svetlosti u prostoriju,
- nepostojanje pregrada između staklenih polja,
- maksimalna mogućnost otvaranja,
- lako održavanje,
- staklene pregrade dodatno štite stolariju i fasadu od spoljnih uticaja (profili, stakla i fasada se manje prljaju ukoliko su zaštićeni LYCTUM staklenim sistemom),
- sistemom za zaključavanje se dodatno dobija na sigurnosti,

Sistemi staklenih balkona - Lyctum

Ne ustručavajte se da nas kontaktirate za više informacija o staklenim sistemima. Mi smo tu da vas posavetujemo na koji način je najbolje da zastaklite svoju terasu i uživate u potpunosti.

Za više informacija o Lyctum sistemima za zastakljivanje terasa možete kontaktirati direktno Andreju Egarića na broj telefona 062/771-978 i putem maila

Staklene ograde Elegant - Lyctum