VHS OKRETNO-NAGIBNI OKOV ZA PVC STOLARIJU

Kompanije VHS osnovana je još 1997. godine i tada počinje da se bavi proizvodnjom cilindara, jednostavne ventilacije i sigurnosnog pribora i opreme za PVC prozore i vrata. Proizvodni program same kompanije je rastao i širio se uporedo sa razvojem i rastom tržišta za PVC prozore i vrata.

Otpočinjanje proizvodnje mehanizma za prozore i vrata, dovodi do toga da ovaj proizvod ubrzo postaje najprodavaniji artikal, baza i pokretačka snaga cele kompanije. VHS, kao kompanija koja nudi rešenja iz oblasti građevinarstva, je proizvođač okretno-nagibnog okova, sistema francuskog otvaranja, brava i mehanizama za zabravljivanje, nagino-kliznog sistema za prozore i vrata. Imajući u vidu širok spektar proizvoda kompanije, VHS postepeno postaje jedan od vodećih proizvođača u svojoj oblasti.

VHS Lyctum
* Jednostavna montaža i kompatabilnost, mogućnost podešavanja, raznovrstan izbor boje pokrivnih kapa, moderan izgled i dugoročna otpornost na koroziju sa zaštitom na alkalno-cinknoj bazi.

VHS kompanija poseduje iskusan tim od 150 zaposlenih, u modernom proizvodnom pogonu na površini od 6600 m². Prateći svakodnevne zahteve klijenata, kompanija konstatno ulaže u inovancije i u poboljšanje kvaliteta svojih proizvoda, obezbeđujući najsavremenije proizvodne mašine, koje omogućavaju automatizovanu, kompjuterski praćenu proizvodnju u kojoj se mogućnost mehaničkih nedostataka proizvoda svodi na minimum.

Usmeravajući se uglavnom na više nivoe kvaliteta, VHS kompanija je uspela da obezbedi osam sertifikata kontrole kvaliteta od strane instuta za kontrolu kvaliteta Evropskih zemalja. Kontrola kvaliteta proizvoda kompanije se vrši periodično, jedanput godišnje, gde se proizvodi podrvrgavaju nizu testova od testova izdržljivosti, opterećenja do tehničkih i mehaničkih testova.

VHS VTD set šablona

ŠIFRANAZIVCENA
VTD Set šablona 5.00€

VHS šablon za prihvatnike

ŠIFRANAZIVCENA
V.T76040.00.00 Šablon za VCD/VOK/VMK/VGR 20.00€

Dostizanje konkurentne pozicije na svetskom tržištu omogućilo je da kompanija VHS izvozi svoje proizvode u preko 30 zemalja, što čini 50% od ukupnog proizvodnog kapaciteta fabrike. Ostalih 50% je orjentisano na zadovoljavanje potražnje domaćeg tržišta. Uz pomoć jakog prodajno-marketinškog tima i tehničke podrške, VHS preuzima potpunu odgovornost za kvalitet svojih proizvoda, ali i posebnu pažnju posvećuje razumevanju i zadovoljenju potreba svojih klijenata. „Mi uvek imamo rešenje“ je moto kojim se kompanija rukovodi imajući u vidu visok nivo kvaliteta u svakom apektu svog poslovanja.

Kvalitet i sigurnost nisu opcija, oni su pravo svakog čoveka, a VHS Vam upravo to nudi.

VHS 3D šarka za vrata nosivosti 125kg (zamak 615g)

ŠIFRANAZIVBOJACENA
V.001.105.9016 VHS 3D šarka za vrata nosivost 125kg (zamak 615g) Bela 5.26€
V.001.105.8019 VHS 3D šarka za vrata nosivost 125kg (zamak 615g) Braon 6.26€

VHS 3D šarka za vrata nosivosti 125kg (telo od aluminijuma 380g)

ŠIFRANAZIVBOJACENA
V.002.105.9016 VHS 3D šarka za vrata nosivost 125kg (aluminijum 380g) Bela 3.50€

Uporedni cenovnik okova za PVC stolariju u .pdf formatu 
Cenovnik VHS okova za PVC stolariju u .pdf formatu 
- VHS brošura na engleskom jeziku u .pdf formatu 
- Šema okivanja VHS okova u .pdf formatu 
- VHS katalog svih proizvoda u .pdf formatu 
- VHS 10 godina garancije u .pdf formatu 
- ISO 9001:2008 sertifikat u .pdf formatu 
- RAL sertifikat u .pdf formatu 
- RAL standard u .pdf formatu 
- GOST sertifikat u .pdf formatu 
- PIV DIN EN sertifikat u .pdf formatu