Poslednji put ažurirano 18.05.2023.

Roto je ime za dugotrajnost i kvalitet. Preduzeće Lyctum distribuira Roto proizvode, određeni proizvodi uvek se nalaze na stanju dok se ostali isporučuju po porudžbenici.  Roto Designo – nova generacija krovnih prozora.

Potkrovlje u Vašoj kući će sigurno biti posebno i zbog toga mu treba pokloniti posebnu pažnju prilikom izgradnje.

Život u potkrovlju je poseban i zbog toga, pre svake odluke, trebate da obratite pažnju na izbor krovnih prozora. Izborom proizvoda marke Roto odlučili ste se za marku kvaliteta „Made in Germany“.

Proizvodnja krovnih prozora Roto u Nemačkoj

Roto krovni prozori već dugo godina su izbor broj jedan kupaca u Evropi sa tradicijom od 75 godina. Možemo sa ponosom reći da je Roto lider u proizvodnji krovnih prozora. Kvalitet, garancija, ozbiljnost u poslovanju našim kupcima uliva poverenje već decenijama koliko je Roto već prisutan na našem tržištu.

Krovni prozori Roto Designo R6

Naši krovni prozori, solarni sistemi i dodatna oprema proizvode se od prvoklasnih materijala i sirovina i poseduju uverljive karakteristike dugovečnosti, otpornosti, estetike i jednostavnosti održavanja. Designo R4 je Swing krovni prozor s višestrukim mogućnostima primene. Posebno je pogodan za situacije kada u prvom planu stoje funkcije osvetljenja i provetravanja, npr. u visokim prostorima kao što su predsoblja.

Krovni prozori Roto Designo

Optimalan je i za kombinovanje sa prozorom Designo R7 u kojima se više prozora ugrađuje jedan iznad drugog, odnosno jedan do drugog, i tako stvaraju poseban ambijent za stanovanje. Roto Designo R4 Swing krovni prozor sa središnjim vešanjem pri tome je pre svega pogodan kao prozor za provetravanje u gornjim redovima odnosno kao čvrsto zastakljenje u donjim redovima.

Krovni prozori Roto Designo R7 idealno su rešenje za potkrovlje

Designo R7 Top-Swing krovni prozor originalno je Roto rešenje i predstavlja povišeni standard i nivo sigurnosti. Osa vešanja Top-Swing krovnog prozora smeštena je u gornjoj trećini prozora što omogućava slobodan pristup otvorenom prozoru. Krilo ne ulazi u prostor i na taj način ne smeta niti zaklanja pogled i ne pretvara put ka otvorenom prozoru u izbegavanje prepreka.

Krovni prozori Roto Designo R6

Ovo rešenje na raspolaganju je u dve varijante energetski efikasnog zastakljenja kao i u dve varijante materijala, drvo i PVC, zatim u varijanti sa unapred fabrički ugrađenim WD paketom toplotne izolacije. Pre nego što proizvod napusti našu fabriku detaljno se „sistematski“ pregleda i ispituje u skladu sa normama.

Krovni prozori Roto idealno su rešenje za kupatilo

Distribuciju i ugradnju Roto proizvoda prepuštamo profesionalcima: Roto trgovačkim partnerima i krovopokrivačkim firmama. Designo R4 RotoTronic, krovni prozor s integrisanim motorom i upravljačkim sistemom. Ispunjava sve želje za modernim kvalitetom stanovanja i posebno je prikladan za teško dostupna područja. Upravljanje se vrši putem zidnog prekidača (RotoTronic E) ili putem daljinskog upravljača (RotoTronic EF).

Krovni prozori Roto Designo

Prozor je dodatno opremljen senzorom za kišu koji automatski zatvara prozor. Na raspolaganju je i model sa fabrički ugrađenim paketom toplotne izolacije WD. Krovni prozor unapred je pripremljen i za ugradnju električne spoljne i unutrašnje dodatne opreme.

Krovni prozor Designo je serijski opremljen WD paketom toplotne izolacije, što izolacione parametre (tehnička svojstva) celog prozora poboljšava za do 15%. Designo R8 nova je generacija krovnih prozora u Premium segmentu, a ističe se modernim dizajnom, nižim smeštajem u krovnoj površini, visokokvalitetnom spoljnom površinom u antracit-metalik boji, multifunkcionalnom ručkom i serijski montiranim WD paketom toplotne izolacije.

Zahvaljujući Roto okovima, koji je vodeći svetski proizvođač okova, raspolaže sa 2 načina otvaranja kojima se upravlja pomoću jedne ručke smeštene na donjem delu prozorskog krila. Klap pozicija odnosno gornje vešanje znači siguran i udoban pristup otvorenom prozoru. TopSwing pozicija odnosno gornjesredišnje vešanje s tačkom okretanja u gornjoj trećini prozora omogućava efektivno provetravanje i slobodu pristupa što daje mogućnost uživanja u lepom pogledu u uspravnom položaju. Osim toga prozor ima automatsku i sigurnu blokadu u položaju za čišćenje.

Roletna za krovne prozore smatra se dodatnom opremom i možete je poručiti za Vaš krovni prozor

Siguran spoj uz dobro zaptivanje osim toga garantuje EPDM zaptivka na spoljnoj strani okvira i izolaciona folija za spoj sa parnom branom. Krovni prozori sa WD paketom toplotne izolacije u okviru nemaju rešetku za provetravanje – funkcija mikroventilacije se reguliše postavljanjem ručke krila u za to previđeni položaj.

Na video klipu možete pogledati postupak montaže Roto krovnih prozora koji Vam može biti od velike koristi.

Veoma je važno da krovni prozor montira profesionalac i samim tim osiguravate garanciju od 15 godina!

U toku je akcija na krovne prozore koji su uvek dostupni na stanju.

Krovni prozori Roto - Made in Germany

15 godina garancije
Premium kvalitet bez kompromisa: najbolji materijali i sirovine.
(Protiv loma stakla uzrokovanog gradom, protiv loma okova, protiv loma PVC profila kod opterećenja u skladu s RAL GZ 716/1)

Originalni proizvodi „Made in Germany“
Jasno određenje za sedište u Nemačkoj. Od profesionalca proizvedeno, od profesionalca distribuirano, od profesionalca ugrađeno: Od fabrike do krova u najboljim rukama

Dugovečnost
Kontinuirano dokazano ispitivanjima

Udobnost garantovana
Jednostavno rukovanje, inteligentno upravljanje

Sigurnost
Sigurno od provale i uticaja vremenskih prilika – sa Roto okovima, vodećeg svetskog proizvođača okova

Ekonomičnost
Inteligentna priprema u proizvodnji, brza ugradnja, dugovečnost

Plus za zaštitu okoline
Prozori od PVC-a se jednostavno recikliraju i kao čista sirovina ponovo vraćaju u ciklus proizvodnje

Inovacija
U formi i funkciji

Izrada po meri
Za prozore za renoviranje i višestruke kombinacije

Ukoliko niste sigurni koji krovni prozori su idealno rešenje za Vaš dom ne brinite se, mi jesmo! Imamo mnogo dobrih razloga za to. Više informacija o krovnim prozorima možete dobiti putem telefona 063/303-540 i putem email adrese gajic.dusan@formatic.rs

Dodatnu opremu za krovne prozore, kao što su roletne za spoljnu upotrebu, zastori i komarnici za unutrašnju upotrebu možete poručiti zasebno. Cena za dodatnu opremu dostupna je po upitu.

Spoljna oprema za krovne prozore

Dostupno po upitu!

Unutrašnja oprema za krovne prozore

Dostupno po upitu!

Komarnici za krovne prozore

Dostupno po upitu!

 Tehnički listovi Roto krovnih prozora
 Sertifikati AGQS Roto

Dostupni u LyctumuPovezani proizvodi