Oz Machine je vodeći proizvođač mašina koje se koriste u sektoru proizvodnje vrata i prozora, kao i u drugim industrijskim procesima koji se bave obradom PVC i aluminijumskih profila. Na svom putu proizvodnje obradnih mašina za PVC i aluminijumske profile koji je započet još 1980.-te godine, Oz Machine je postao jedan od najprepoznatljivijih brendova iz te oblasti.

Oz Machine Gemin II A

Na tržištu mašina se pojavljuje sa porenosivim mašinama za sečenje, ali vremenom Oz Machine proširuje svoju ponudu kako bi zadovoljio sve profesionalne potrebe tržista iz domena obrade PVC i aluminijumskih profila. Oz Machine svoje poslovanje bazira na praćenju najnovijih inovacija u segmentu proizvodnje obradnih mašina, kao i u doslednoj primeni procedura u proizvodnji istih. Fabrika se prostire na 17000 m², dok se sam proizvodni pogon prostire na 13000 m² zatvorenog prostora. Godine iskustva i stručni kadar omogućili su da svi proizvodi fabrike pruže maksimalan kvalitet i pouzdanost korisnicima u svakom trenutku.

Oz Machine Meteor II 420 500

Velika važnost se pridaje sertifikatima koje poseduje Oz Machine. Kvalitet je dokazan posedujući Management System Quality Certificate (ISO 9001:2008 TUV CERT), uz Turski (TSEK), Ruski (GOST-R), Ukrajinski (UKR-SEPRO) Product Quality certificates and European Safety Standards Conformity Certificate (CE).

Oz Machine Gemini V R

Pridajući veliki značaj zaštiti prirode, Oz Machine poseduje i zelene površine unutar svojih postrojenja i u procesu proizvodnje poštuje sva načela zaštite životne sredine. Odlična tehnička podrška, veliki lager rezervnih delova, kao i partneri na 5 različitih kontinenata, omogućuju fabrici Oz Machine da u svakom momentu zadovolji zahteve svojih kupaca kako na domaćem, tako i na internacionalnom nivou.

Oz Machine Alcor II

Kvalitet i poverenje kupaca koje je Oz Machine stekao, kao i veliki broj zadovoljnih kupaca, doprinosi tome da se portfolio klijenta uvećava iz dana u dan.

 Cenovnik Oz Machine
 Katalog Oz Machine proizvoda

Dostupni u LyctumuPovezani proizvodi