Poslednji put ažurirano

Aluminijumske ograde i gelenderi su proizvodi koji do skoro nisu bili dovoljno zastupljeni na tržištu Srbije, bar ne u onoj meri u kojoj to svakako zaslužuju. Lyctum u svojoj ponudi ima preko 100 različitih modela aluminijumskih ograda što nas zasigurno čini liderom na tržištu.

Budući da je prvenstveni razlog nedovoljna informisanost tržišta o ovim proizvodima, mi smo tu da Vam predstavimo sve prednosti u odnosu na slične proizvode iz ove kategorije izrađene od srodnih materijala, tj. metala. Za razliku od čeličnih ograda aluminijumske ograde ne rđaju i ne menjaju svojstvo. Zaštićene su eloksažom što im omogućava dug vek trajanja.

Lyctum već 11 godina postavlja standarde u domenu aluminijumskih i staklenih ograda. Veliki broj reprezentativnih objekata govori o poverenju koje su druge firme ukazale firmi Lyctum pri izboru ograda za njihove objekte.

Ograde se veoma lako kombinuju sa aluminijumskim profilima kao i sa staklenim ispunama. Isto tako je moguće koristi ispune od aluminijumskog perforiranog lima i Compact HPL ploča koje možete dobaviti u firmi Lamex. U staklene ograde ugrađuje se kaljeno staklo od 6 mm, 8mm, 10 mm i 12 mm. Sve zavisi od nosača stakla tj koju od gore navedenih dimenzija stakla može da primi.

Staklene ograde Lyctum u objektu West65 u Beogradu. Više informacija o projektu na portalu www.staklene-ograde.com

Ukoliko su Vam potrebne staklene ograde koje mogu da prime staklo od 16 mm i 20 mm pogledajte link staklene ograde ili naš stručni portal www.staklene-ograde.com gde ćete naći sve detalje koji su Vam potrebni prilikom projektovanja i ugradnje istih.

Izgled aluminijumskih ograda i gelendera koji ima sve estetske i kvalitativne odlike luksuza, svrstava ove proizvode u klasu materijala kao što su prohromske ograde, ali je u isto vreme cena daleko povoljnija. Dostupni su u varijantama eloksaže i to varijantama visoki sjaj, inox, crna i zlatna. Procesom sublimacije i filmovanjem postižemo efekat dekora drveta kao što su hrast, orah, mahagoni i slično.

Navedene varijante se mogu kombinovati, a sa velikim brojem elemenata moguće je napraviti preko 100 različitih modela ograda. Ograde za terase, balkonske ograde, unutrašnji i spoljašni gelenderi, parapeti i slično se mogu napraviti po sistemu ugradi sam od aluminijumskih profila i elemenata i sve to po jako pristupačnoj ceni.

Sve cene aluminijumskih profila i elemenata od kojih možete sklopiti Vaše ograde redovno se ažuriraju. Cenovnik je dostupan klikom na link iznad. Profili su dužine 6 metara i prodaju se komadno u celosti. Sve cene su sa uračunatim PDV-om.

Naši profili i elementi su eloksirani (12 mikrona) i plastificirani (60 mikrona) u varijantama:

  • Aluminijumska ograda u srebrnoj boji tj. visoki sjaj
  • Aluminijumska ograda u inox boji tj tamno siva boja
  • Aluminijumska ograda u mat eloks varijanti, prirodna boja eloksiranog aluminijuma
  • Aluminijumska ograda u zlatnoj boji u varijanti visoki sjaj koja se idealno uklapa u luksuzne enterijere
  • Aluminijumske ograde u dekoru drveta u varijantama beli hrast, zlatni hrast, tamni orah i mahagoni (efekat drvenih ograda)
  • Aluminijumska ograda u crnoj boji (kombinuje se sa zlatnim i srebrnim elementima)

Sve varijante aluminijumskih ograda i gelendera su uvek dostupne na lageru u našem prodajnom prostoru. Aluminijum se lako kombinuje sa drvetom što možete pogledati u našoj “Facebook galeriji“.

Fabrike „BTS“ i „ASISTAL“ daju 20 godina garancije na tehnička oštećenja. Oni svoje proizvode ujedno distribuiraju širom sveta, što sasvim dovoljno govori o kvalitetu tih proizvoda. Firma Lyctum iz Beograda kao njihov ovlašćeni distributer svoje dugogodišnje uspešno poslovanje opravdava ponuđenim kvalitetom i cenama. Aluminijumske ograde i gelendere odlikuje dobra cena, dug vek trajanja, lakoća održavanja, nerđajuće svojstvo.

#Lyctum sistemi aluminijumskih ograda i gelendera. Više informacija na www.lyctum.com i na brojeve telefona: 011/314-10-60 i 065/868-72-88

Uz pomoć mašina za savijanje veoma lako se mogu napraviti aluminijumski balkoni lučnog oblika. Takođe postoji mogućnost postavljanja aluminijumskog rukohvata na zid.

Potrebna Vam je ugradnja aluminijumskih ograda i gelendera?! Firma Lyctum Vam preporučuje firmu A.M.R iz Beograda koja je ujedno i naš oficijalni partner za ugradnju istih.

Više informacija o firmi A.M.R možete naći na: https://www.facebook.com/alu.ograde

Pogledajte kako smo montirali aluminijumsku ogradu model SL 15. Više informacija o sistemu SL 15 možete pronaći na našoj stranici za staklene i aluminijumske staklene ograde na https://staklene-ograde.com/proizvodi/aluminijumske-staklene-ograde/sl15/

Ukoliko imate problem sa prostorom za veš na terasi, aluminijumski sušači za veš su idealno rešenje za Vašu francusku ili balkonsku aluminijumsku ogradu. Jednostavnog dizajna i lepog izgleda, sušači za veš se vrlo brzo montiraju. Sve što trebate da uradite je da odredite rastojanje između dva profila, iste pritegnete inbus ključem, zatim fiksirate nosače trake za veš, provučete traku kroz njih i to je sve. Set sadrži dva noseća profila, traku za veš i pakovanje štipaljki.

Burc sušači za veš

Držači su namenjeni isključivo za cevasti rukohvat Ø50. Setovi su dostupni samo u varijanti visokog sjaja i bronze a cena seta iznosi 25.00€ u dinarskoj protivvrednosti.

Cenovnik elemenata i profila
Cenovnik elemenata i profila za štampu
Flajer aluminijumskih ograda i gelendera
Tehnički crteži ograda i gelendera
Tehničke karakteristike
Tehnički katalog profila

Za preuzimanjeSertifikati

Asistal sertifikat

Aluminijumske ogradeGalerija slika

Dostupni u LyctumuPovezani proizvodi