Aluminijumske ograde i gelenderi su proizvodi koji do skoro nisu bili dovoljno zastupljeni na tržištu Srbije, bar ne u onoj meri u kojoj to svakako zaslužuju.

Budući da je prvenstveni razlog nedovoljna informisanost tržišta o ovim proizvodima, ovom prilikom vam predstavljamo sve prednosti u odnosu na slične proizvode iz ove kategorije izrađene od srodnih materijala, tj. metala.

Izgled aluminijumskih ograda i gelendera koji ima sve estetske i kvalitativne odlike luksuza, svrstava ove proizvode u klasu materijala kao što su inox i prohrom, ali je u isto vreme cena daleko povoljnija. Dostupni su u varijantama kao što su visoki sjaj, tip inox, zlatna, dekor drveta i crna.

Navedene varijante se mogu kombinovati, a sa velikim brojem elemenata moguće je napraviti čak do 50 različitih modela ograda. Ograde za terase, balkonske ograde, unutrašnji i spoljašni gelenderi, parapeti i slično se mogu napraviti od aluminijumskih profila i elemenata i sve to po jako pristupačnoj ceni.

Naši profili i elementi su eloksirani (12 mikrona) i plastificirani (60 mikrona) u varijantama:

  • Srebrna boja tj. visoki sjaj
  • Inox boja tj tamno siva boja
  • Mat eloks prirodna boja eloksiranog aluminijuma
  • Zlatna boja u varijanti visoki sjaj
  • Dekor drveta u varijantama beli hrast, zlatni hrast, tamni orah i mahagoni (efekat drvenih ograda)
  • Crna boja (Kombinuje se sa zlatnim i srebrnim elementima)

Sve varijante aluminijumskih ograda i gelendera su uvek dostupne na lageru u našem prodajnom prostoru. Aluminijum se lako kombinuje sa drvetom što možete pogledati u našoj “Facebook galeriji“.

Fabrike „Ni-TA“ i „ASISTAL“ daju 20 godina garancije na tehnička oštećenja. Oni svoje proizvode ujedno distribuiraju širom sveta, što sasvim dovoljno govori o kvalitetu tih proizvoda. Firma „Lyctum“ iz Beograda kao njihov ovlašćeni distributer svoje dugogodišnje uspešno poslovanje opravdava ponuđenim kvalitetom i cenama. Aluminijumske ograde i gelendere odlikuje dobra cena, dug vek trajanja, lakoća održavanja, nerđajuće svojstvo.

#Lyctum sistemi aluminijumskih ograda i gelendera. Više informacija na www.lyctum.com i na brojeve telefona: 011/314-10-60 i 065/868-72-88

Uz pomoć mašina za savijanje veoma lako se mogu napraviti aluminijumski balkoni lučnog oblika. Takođe postoji mogućnost postavljanja aluminijumskog rukohvata na zid.

Potrebna Vam je ugradnja aluminijumskih ograda i gelendera?! Firma Lyctum Vam preporučuje firmu A.M.R iz Beograda koja je ujedno i naš oficijalni partner za ugradnju istih.

Više informacija o firmi A.M.R možete naći na: https://www.facebook.com/alu.ograde

Ukoliko imate problem sa prostorom za veš na terasi, aluminijumski sušači za veš su idealno rešenje za Vašu francusku ili balkonsku aluminijumsku ogradu.

Jednostavnog dizajna i lepog izgleda, sušači za veš se vrlo jednostavno montiraju. Sve što trebate da uradite je da odredite rastojanje između dva profila, iste pritegnete inbus ključem, zatim fiksirate nosače trake za veš, provučete traku kroz njih i to je sve. Set sadrži dva noseća profila, traku za veš i pakovanje štipaljki.

Burc sušači za veš

Setovi su dostupni samo u varijanti visokog sjaja a cena seta iznosi 20.34€ u dinarskoj protivvrednosti.

Cenovnik elemenata i profila
Cenovnik elemenata i profila za štampu
Flajer aluminijumskih ograda i gelendera
Tehnički crteži ograda i gelendera
Tehničke karakteristike
Tehnički katalog profila

Za preuzimanjeSertifikati

Asistal sertifikat

Dostupni u LyctumuPovezani proizvodi