Poslednji put ažurirano 10.05.2021.

Akcija TKK Mega XXL

TKK je vodeći proizvodjač dodataka za betone i sanacionih maltera, poliuretanske montažne pene i zaptivnih masa na domaćem tržištu i tržištu jugoistočne Evrope.

Firma sa 70 godina dugom tradicijom proizvodnje proizvoda primenjenih u građevinarstvu, stabilnim rastom, razvojem i efikasnim poslovanjem.

ŠIFRA NAZIV CENA
TKK001 Tekapur Mega pena XXL 900 ml 4.99€
TKK004RASPRODAJA Tekapur čistač 500 ml 4.50€
TKK007 Metalni pištolj za pištoljsku PU penu 12.00€

Cene su izražene u evrima sa uračunatim PDV-om. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti.

Jednokompnentna poliuretanska penaTekapur Mega XXL

Za zaptivanje, montiranje, ispunjavanje, izolovanje i ugrađivanje širih i dubljih fuga.

Tekapur Mega XXL je jednokompnentna poliuretanska pena, koja očvršćava uz pomoć vlage iz vazduha. Konačna zapremina učvršćene pene je 65 l. što pretstavlja 40% više nego kod uobičajenih pištoljskih PU pena.

Sadrži 40% više pene nego obična pištoljska PU pena što znači ređu zamenu doza i brže obavljanje radova. Može se upotrebljavati do 0°C.

Područje upotrebe

Upotrebljava se u građevinarstvu za zaptivanje, zapunjavanje, izolaciju, montiranje i ugradnju (vrata, prozora, zaštita od sunca), pri izradi čamaca, prikolica… Veća zapremina znači, da sa jednom dozom uradimo više, što omogućava ređu promenu doza a sa time i uštedu vremena.

Niskoekspandirajuća jednokomponenetna poliuretanska penaTekapur Low Expansion

Za pričvršćivanje, lepljenje i zaptivanje građevinskih elemenata kao što su prozorske police, stepenice ili ukrasne lajsne.

Tekapur Low Expansion je nisko ekspandirajuća jednokomponenetna poliuretanska pena namenjena za pričvršćivanje, lepljenje i zaptivanje uz pomoć montažnog pištolja. Očvršćava uz pomoć vlage iz vazduha.

Pena nakon nanošenja vrlo malo ekspandira i dobro prianja uz podlogu. Omogućava jednostavno lepljenje i na neravnim površinama jer izravnava površine. Precizno nanošenje pene omogućava brže izvođenje radova i ekonomičnu potrošnju.

Područje upotrebe

Zbog male post ekspanzije i dobrog svojstva prijanjanja koristi se za pričvršćivanje i lepljenje različitih građevinskih materijala kao što su: drvene stepenice, prozorske klupice… Precizno nanošenje pene omogućava brže izvođenje završnih radova i ekonomičniju potrošnju.

Jednokompnentna poliuretanska penaTekapur Mega XXL – zimska

Za zaptivanje, montiranje, ispunjavanje, izolovanje i ugrađivanje širih i dubljih fuga.

Tekapur zimska Mega XXL je jednokompnentna poliuretanska pena, koja očvršćava uz pomoć vlage iz vazduha. Konačna zapremina učvršćene pene je 65 l. što pretstavlja 40% više nego kod uobičajenih pištoljskih PU pena. Može se koristiti na niskim temperaturama do -10°C.

Dobro iskorišćenje (velika zapremina) pene i kod nižih temperatura. Sadrži 40 % više pene nego obična pištoljska PU pena što znači ređu zamenu doza i brže obavljanje radova.

Područje upotrebe

Upotrebljava se u građevinarstvu za zaptivanje, zapunjavanje, izolaciju, montiranje i ugradnju (vrata, prozora, zaštita od sunca), pri izradi čamaca, prikolica… Veća zapremina znači, da sa jednom dozom uradimo više, što omogućava ređu promenu doza a sa time i uštedu vremena.

Za čišćenje sveže poliuretanske peneTekapur čistač

Sredstvo za čišćenje sveže poliuretanske pene.

Koristi se kako za čišćenje pištolja tako i za ručno čišćenje alata i radnog mesta. Čisti i uklanja masnoće sa gvožđa, čelika, hroma, aluminijuma, nelakiranog drveta, mermera i kamena. Uklanja masnoće, ulja, katran, vosak, ostatke politura, lepkova i svežih zaptivnih masa.

Područje upotrebe

Tekapur sredstvo za čišćenje odstranjuje masti, ulja, čađ, katran, vosak, ostatke politure, neučvršćenu poliuretansku penu, ostatke lepkova, svežih kitova i zaptivnih masa. Tekapur sredstvo za čišćenje se pored toga upotrebljava za čišćenje pištolja.

Učvršćena pena u pištolju se ne sme odstranjivati oštrim predmetima.

Jednokomponentna zaptivna masa i lepakTekaflex MS 40

Za zaptivanje i lepljenje svih vrsta građevinskih materijala.

Tekaflex MS 40 je jednokomponentna zaptivna masa i lepak na osnovi hibridnog polimera za zaptivanje i lepljenje većine građevinskih, metalnih i plastičnih materijala. Ekološki ispravan.

Pogodan i za konstrukcije koje su podložne vibracijama i za zaptivanje fuga u vakumskim sistemima, kod aluminijumskih konstrukcija, kontejnera, cisterni i silosa. Odlična mehanička svojstva. Otporan na UV i na različite vremenske uticaje. Može se obojiti.

Područje upotrebe

  • Za dilatacijske i dodirne fuge u građevinarstvu, automobilskoj industriji, brodogradnji
  • Zaptivanje i lepljenje različitih materijala
  • Za lepljenje ploča, krovnih prekrivki. Za lepljenje konstrukcija koje su izložene vibracijama
  • Za zaptivanje fuga u vakumskim sistemima, instalacija komprimiranog vazduha, kontejnera, cisterni, silosa, aluminijumskih konstrukcija…

Za pištoljsku PU penuMetalni pištolj

Cenovnik građevinske hemije
TKK bezbednosni listovi

Dostupni u LyctumuPovezani proizvodi