Poslednji put ažurirano 27.10.2023.

Giljotina (vertikalno klizni sistem) G100T:
ASISTAL sistem G100T, savršeno rešenje za moderno uređenje javnih prostora, restorana i kafeterija. Aluminijumski vertikalno-klizni sistem, poznat kao „Gijotina“, idealno je rešenje za ostakljivanje letnjih terasa, balkona, ali i drugih otvorenih prostora gde se želi postići kombinacija estetike i funkcionalnosti.

G100T

Tehničke specifikacije

Giljotinski stakleni balkonski sistem
Dubina ugradnje: 136.5 mm
Debljina stakla: 8/24 mm

Giljotina se sastoji od dve pokretne i jedne fiksne, ili jedne pokretne i jedne fiksne sekcije (staklena polja).

Sistem se pokreće na elektromotor sa lančanim prenosnikom koji se nalazi u gornjoj zoni giljotine.

Giljotine G100T - vertikalno klizni sistem

Zašto baš G100T? Sistem je projektovan tako da može da odgovori na savremene zahteve ugostiteljskih objekata i domova željnih elegancije i funkcionalnosti. Na mestima gde je potrebno istovremeno obezbediti izolaciju, prozirnost i estetski doživljaj, G100T postaje vaš najbolji saveznik. Kada se paneli otvore, formira se staklena ograda, što doprinosi eleganciji samog prostora.

Giljotine G100T - vertikalno klizni sistem

Još jedna prednost ovog sistema je njegov automatski pogon. Giljotina se sastoji od dve pokretne i jedne fiksne, ili jedne pokretne i jedne fiksne sekcije (staklena polja). Pokretne sekcije klize vertikalno na dole kada se otvaraju, formirajući prelepu staklenu ogradu. Upravljanje konstrukcijom je pojednostavljeno zahvaljujući električnom motoru koji omogućava glatko otvaranje i zatvaranje.

Giljotine G100T - vertikalno klizni sistem

Uz kvalitetnu izradu i preciznost, ASISTAL G100T nudi mogućnost prilagođavanja debljine staklenih ispuna. Sistem omogućava izradu konstrukcija sa debljinom jednostrukog stakla od 8 mm, dok je debljina staklo paketa čak 24 mm.

Giljotine G100T - vertikalno klizni sistem

Bilo da preuređujete ugostiteljski objekat, planirate novu terasu ili želite unaprediti izgled svog balkona, ASISTAL G100T je savršen izbor za svakog ko ceni kvalitet, funkcionalnost i estetiku u jednom.

Sistem se takođe preporučuje za ostakljivanje zimskih bašta, kafića pored bazena i drugih ugostiteljskih objekata koji žele da ponude jedinstven doživljaj svojim gostima.

 Cenovnik giljotine Asistal G100T
Tehnički katalog Asistal G100T
Tehničko uputstvo Asistal G100T

Dostupni u LyctumuPovezani proizvodi