Poslednji put ažurirano 15.09.2020.

U našoj ponudi možete pronaći sve vrste roletni izrađenih po meri koje se proizvode na našem tržištu. Osim osnovne ponude unutrašnjih i spoljnih roletni kod nas možete kombinovati sve vrste kutija, vodilica i zastora (lamelica). Isto tako se možete odlučiti i za više varijanti podizanja i spuštanja vaših roletni na gurtnu ili kanap, kao i na elektromotor na prekidač ili daljinski upravljač.

Roletne VEKAVARIANT 2.0

Naš glavni adut su PVC roletne nemačkog proizvođača VEKA koje po želji kupca prodajemo po željenim dimenzijama u najvišim standardima. Svi delovi proizvedeni su u nemačkoj za koje garantuje fabrika VEKA koja je inače najveći svetski proizvođač profila za PVC prozore i vrata.

Materijali od kojih proizvodimo roletne su najbolji koji se mogu pronaći na našem tržištu sa najboljim odnosom cene i kvaliteta.

Cena roletni je dostupna po upitu. Više informacija o cenama roletni možete dobiti od koleginice Dragice Lukić na 065/668-72-01 i putem emaila moc.mutcyl@ofni

VEKA roletne prilagođene svim zahtevima

Sa VEKA inovativnim sistemom za roletne VEKAVARIANT 2.0 nijedna želja ne ostaje neispunjena. Sve je moguće, roletne sa poteznom trakom, kurblom ili elektromotorom sa mogućim programiranjem, sa ili bez mrežice za insekte, u ravni sa fasadom ili isturene. Kroz različite mogućnosti ugradnje, održavanje roletni ce biti jednostavno, a raznovrsnost boja i veličina lamela će omogućiti skladno rešenje za sve vrste prozora. Roletne se mogu koristiti kako u kombinaciji sa VEKA prozorima, tako i sa drugim sistemima. Posebno stabilna konstrukcija, dodatna čelična ojačanja i opcionalna ugradnja statičke konzole nude još više stabilnosti kod različitih statičkih potreba.

Tako je, na primer, moguće ugraditi roletne i kod prozora većih dimenzija što zadovoljava zahteve modernog arhitektonskog trenda sa što većim staklenim površinama.

VEKA roletne

1. Visokokvalitetna izolaciona ispuna od Neopor®-a omogućava izvrsnu toplotnu izolaciju sa najvišom vrednosti do Usb = 0,74 W/(m2K).
Poklopac roletne je takođe ispunjen istim materijalom, tako da pruža izvrsnu izolaciju. Moguće je osigurati i zvučnu izolaciju (do 44 dB).

2. Integrisan sigurnosni dodatak onemogućava ručno podizanje plašta roletne od spolja.

3. Lako dostupan revizioni otvor se može montirati ispod ili ispred, tako da se kutija bez dodatnog alata može lako otvarati.

4. Mogućnost narudžbine aluminijumske obloge koja nudi dodatnu stabilnost kod velikih temperaturnih promena, odnosno kod izuzetno velikih površina.

Ušteda energije i troškova

VEKA sistemi za roletne štite od vetra i vremenskih nepogoda, a zadržavaju toplotu u domu. Ovo će Vam uštedeti energiju, a samim tim i troškove grejanja.

Izvrsna klima za stanovanje

Roletne odbijaju jake sunčeve zrake, tako da Vaš dom ili kancelarija ostaju prijatno hladni i za vreme najtoplijih letnjih dana. Za vreme hladnih zimskih noći vazdušni sloj između prozora i roletne deluje kao dodatna izolacija koja čuva toplinu Vašeg doma.

Više sigurnosti

Čvrsta PVC konstrukcija otporna na udar i sigurnosni dodaci štite od nepoželjnih gostiju jer za provalnike, pored prozora, i roletne predstavljaju dodatnu, ozbiljnu prepreku.

VEKA PVC roletne
VEKA PVC roletne

Šta na prvi pogled dobijate

 • Tri veličine kutije za energetsku modernizaciju i novogradnju: prilagodljivo rešenje za svaku
  građevinsku situaciju, sa samo jednim sistemom.
 • Kutije sa kompletnom izolacijom za beskompromisnu zvučnu i toplotnu izolaciju
 • Lako dostupan revizioni otvor, koji po želji može biti ispred ili ispod
 • Sve mogućnosti korišćenja: mehaničko i električno upravljanje.
 • Integrisan sigurnosni dodatak
 • Moguća ugradnja mrežice za insekte kojom se lako rukuje
 • Nije potrebno često održavanje jer površine nisu osetljive
 Brošura Vekavariant 2.0
 Tehničke specifikacije Vekavariant 2.0
 Sertifikat Vekavariant Luftdichtigkeit
 Sertifikat Vekavariant Schall
Aluminijumske roletne

U našoj ponudi takođe imamo:

 • Unutrašnje aluminijumske termo roletne u dimenzijama 147 mm, 172 mm i 195 mm
 • Unutrašnje PVC roletne u dimenzijama 200×200 mm i 200×150 mm
 • Spoljne petougaone aluminijumske roletne dimenzija 137 mm i 165 mm
 • Spoljne oble ekstrudirane roletne dimenzija 137 mm i 165 mm
 • Podfasadne aluminijumske roletne dimenzija 180×180 mm
 Cenovnik repromaterijala za roletne

Cena roletni je dostupna po upitu. Više informacija o cenama roletni možete dobiti od koleginice Dragice Lukić na 065/668-72-01 i putem emaila moc.mutcyl@ofni