Predstavljamo Vam našu kompanijuLYCTUM

Firma Lyctum iz Beograda tokom svog dugogodišnjeg i uspešnog poslovanja zaslužno se našla među liderima na domaćem tržištu u više segmenata. Sklop dobrih ideja, osluškivanje potreba klijenata i timski rad su se pokazali kao dobra kombinacija za realizaciju planova i ispunjenje ciljeva. Lyctum je lider u segmentu aluminijumskih, inox i staklenih ograda, aluminijumskih okapnica i PVC podprozorskih dasaka.

Osnovna delatnost firme je prodaja aluminijumskih i PVC profila, okova za aluminijum i PVC, ravnih i ukrasnih PVC i aluminijumskih panela, Producta guma za aluminijumske sisteme, građevinske hemije Soudal, ručnog i mašinskog alata i vijčane robe za aluminijumsku bravariju, PVC stolariju, aluminijumske i staklene ograde.

Pored distribucije materijala za prozore, vrata i ograde bavimo se tehničkom podrškom, edukacijom i izradom tenderske dokumentacije u domenu specijalnih konstrukcija.

Lyctum iz Beograda: Vaš pouzdani partner za aluminijumske, inox i staklene ograde

Firma Lyctum, sa sedištem u Beogradu, već godinama predstavlja pouzdan izvor za kvalitetne aluminijumske, inox i staklene ograde. Kroz kombinaciju inovativnosti, pažljivog odnosa prema potrebama klijenata i efikasnog timskog rada, postigli smo značajnu reputaciju na domaćem tržištu.

Naša specijalnost: Kvalitetne ograde i građevinski materijal

Naš asortiman uključuje:

  • Aluminijumske ograde
  • Inox ograde
  • Staklene ograde
  • Dvorišne ograde
  • Staklene nadstrešnice
  • Sistemi za ventilaciju i odimljavanje
  • Aluminijumske okapnice
  • PVC podprozorske daske

Pored toga, nudimo širok spektar proizvoda uključujući aluminijumske i PVC profile, okove, ravne i dekorativne panele, kao i Producta gume za aluminijumske sisteme. Takođe smo ponosni distributeri proizvoda građevinske hemije Soudal i pružamo širok asortiman ručnog i mašinskog alata, te Wurth vijčane robe za aluminijumsku bravariju i PVC stolariju.

Prilagođena rešenja i tehnička podrška za vaše projekte

Ne samo da se bavimo distribucijom materijala za prozore, vrata i ograde, već pružamo i sveobuhvatnu tehničku podršku, edukativne programe i izradu tenderske dokumentacije za specijalizovane konstrukcije. Naš cilj je da podržimo vaše projekte od ideje do realizacije, pružajući stručne savete i visokokvalitetne materijale.

Pronađite nas u Beogradu

Posetite nas u Beogradu ili nas kontaktirajte putem našeg sajta za više informacija o našim proizvodima i uslugama. Bilo da planirate izgradnju nove ograde ili renoviranje postojećih prostora, Lyctum je tu da vam pomogne da vaši projekti postanu stvarnost.

Magacin firme Lyctum u Beogradu.

Svetomira Đukića 24

Lyctum

Svetomira Đukića 32

Kroz godineLYCTUM FIRMA

2007

Prvi koraci

Firma je osnovana 2007. godine sa željom da postanemo lideri na tržištu aluminijumskih i staklenih ograda i gelendera.
2009

Proširenje poslovanja

Veoma važna godina za nas u kojoj smo se odlučili da proširimo kapacitete poslovanja i da se preselimo u iznajmljeni poslovni prostor od 1000 m2.
2015

Novi poslovni prostor

Ova godina nam je bila od izuzetnog značaja za poslovanje. Uselili smo se u sopstveni poslovni prostor od 1,600 m2 sa željom da unapredimo poslovanje.
2019

Proširenje kapaciteta

Shvatili smo da je vreme za proširenje poslovnog prostora pa smo se odlučili za izgradnju novog magacinskog prostora od 1600 m2.
2020

Lyctum magacin za PVC sisteme

Izgradili smo novi magacinski i kancelarijski prostor od 1600 m2 za PVC sisteme i ograde.
2021

Proizvodnja roletni i komarnika

Pod brendom Tauroll pokrenuli smo proizvodnju roletni i komarnika na površini od 320 m2 po sistemu „Ugradi sam“.
2024

Otvaranje magacina u Novom Sadu

Pod brendom LYNS otvorili smo novo prodajnom mesto od 700 m2 u Novom Sadu.

2018Lyctum tim

Lyctum tim 2018

Aluminijumski sistemi / Roletne / KomarniciLyctum magacin ALU

Lyctum
Lyctum magacin
Lyctum magacin - Asistal aluminijumski profili
Lyctum magacin - aluminijumski profili i ravni paneli

PVC sistemi i ogradeLyctum magacin PVC

Lyctum PVC magacin
Lyctum PVC magacin - ravni PVC paneli
Lyctum PVC magacin - ravni PVC paneli
Lyctum PVC magacin - ravni PVC paneli
Kontaktirajte nas za više informacija
Kontakt