Predstavljamo Vam našu kompanijuLYCTUM

Firma Lyctum iz Beograda tokom svog dugogodišnjeg i uspešnog poslovanja zaslužno se našla među liderima na domaćem tržištu u više segmenata. Sklop dobrih ideja, osluškivanje potreba klijenata i timski rad su se pokazali kao dobra kombinacija za realizaciju planova i ispunjenje ciljeva.

Lyctum je lider u segmentu aluminijumskih i staklenih ograda, aluminijumskih okapnica i PVC podrozorskih dasaka. Osnovna delatnost firme je prodaja profila, okova, ravnih i ukrasnih panela, guma za zaptivanje, građevinske hemije, ručnog i mašinskog alata i šrafovske robe za aluminijumsku bravariju i PVC stolariju.

Magacin firme Lyctum u Beogradu.

Kroz godineLYCTUM FIRMA

2007

Prvi koraci

Firma je osnovana 2007. godine sa željom da postanemo lideri na tržištu aluminijumskih i staklenih ograda i gelendera.
2009

Proširenje poslovanja

Veoma važna godina za nas u kojoj smo se odlučili da proširimo kapacitete poslovanja i da se preselimo u iznajmljeni poslovni prostor od 1000 m2.
2015

Novi poslovni prostor

Ova godina nam je bila od izuzetnog značaja za poslovanje. Uselili smo se u sopstveni poslovni prostor od 1,600 m2 sa željom da unapredimo poslovanje.
2018

Proširenje kapaciteta

Shvatili smo da je vreme za proširenje poslovnog prostora pa smo se odlučili za izgradnju magacinskog prostora od 1,200 m2.

2018Lyctum tim

Lyctum tim 2018

Sve za prozore i vrataLyctum magacin

Lyctum
Kontaktirajte nas za više informacija
Kontakt